Често Задавани Въпроси

Намери отговорите на най-често задаваните въпроси от кандидати и работодатели.

Как да кандидатствам?

Може да кандидатстваш от бутона „Кандидатствай“ в обявата. След преглед, наш консултант ще се свърже с теб.

Мога ли да кандидатствам без CV?

Ако не намираш подходяща позиция за теб, може да се регистрираш в нашата база данни и да кандидатстваш и без CV. Попълни формата за контакт в секция Кариера за теб. Когато се отвори позиция, която отговаря на опита и търсенето ти, наш консултант ще се свърже с теб.

Предлагате ли консултация?

С радост ще те консултираме по телефон, имейл или на място в офиса ни относно свободни позиции, начин на кандидатстване, обучения и др. Наши консултанти ще отговорят на въпросите, които имаш и ще съдействат с информация и съвети. Избери най-удобния начин за връзка от секция „Контакти“.

Безплатна ли е услугата към кандидати?

За кандидати услугата е напълно безплатна. Не се заплащат никакви такси или комисионни.

Защо да избера да работя с Bulmint Recruitment?

Защото сме гъвкави и прилагаме различен подход при подбора на кадри при всеки отделен проект. Целта ни е да помогнем на организациите да изберат правилния екип от хора, с които да растат заедно. Консултантите ни са детайлно запознати с тенденциите и пазара на труда в България и могат да предоставят най-добрата услуга и съвет на всеки етап от процеса.

Как мога да намеря служители?

Ние сме ваш партньор в търсенето на подходящите кадри. Свържете се с нас за консултация относно целия процес по подбор на кадри и заедно ще обсъдим възможностите да ви съдействаме.

Как мога да обявя свободна позиция в сайта на Bulmint Recruitment?

Обявите в сайта на Bulmint Recruitment се публикуват и актуализират от нашите консултанти. За повече информация относно услугите, които предлагаме, може да се свържете с нас.

Не намираш отговор на твоя въпрос?

Ако не намираш отговор на въпросите, които те интересуват, не се колебай да се свържеш с нас. Избери най-удобния начин от секция "Контакти".