Опознайте екипа ни в 10 въпроса. Разговор с Надежда.

Продължаваме рубриката “Опознайте екипа ни”, в която ви срещаме с колегите от Bulmint Recruitment. Малко повече за себе си и живота си, ще ни сподели Надежда - специалист в подбора на кадри за IT и BPO индустрията. На професионално ниво за нея можем да кажем, че е прецизна и старателна в своите задачи. Има индивидуален подход към всеки и това ѝ помага да бъде успешна в работата си. Отговорите на следващите въпроси, ще ни позволят да разберем повече за нея и на лично ниво. 

1. Здравей, Надя, представи ни себе си с няколко думи?

Привет! Аз съм Надежда – IT рекрутър в Bulmint Recruitment и съм щастливка, че имам възможност да съм част именно от този екип.

Bulmint Recruitment - IT recruiter

2. Ти ли избра своята професия или това беше призвание за теб?

Беше доста отдавна, когато стартирах в тази област. Даже бих казала, че първоначално не бях напълно ориентирана с какво искам да се занимавам, но след известно време и натрупан опит, разбрах, че това е кариерата, в която искам да се реализирам и развивам занапред.

3. А кои са твоите скрити таланти?

Хмм, не мисля, че имам някакви таланти. Или вероятно са толкова скрити, че все още не съм ги намерила. 

4. Сподели ни кое е любимото ти четиво?

Обичам криминални романи и произведения с неочакван край. Харесвам някои от книгите на Дан Браун, особено тези, чието действие се развива на локации, които някога съм посетила. Имам ли време, обичам да чета различна литература, но не си падам по фентъзи.

5. Има ли подкасти, които следиш и би препоръчала?

Да бъда честна - кратко и ясно, ще отговоря с „Не“. Предпочитам да следя повече литературни издания, където мога да се запозная с информацията на спокойствие и наистина да вникна в нея.

6. В разгара на лятото няма как да пропуснем да попитаме - на море или планина предпочиташ да почиваш?

Почивка?! Споменах ли, че имам две малки деца? Предпочитам „почивката“ да е комбинация от няколко дни на море, няколко на планина и няколко часа сън - без значение къде! 

Преди, когато живеех в Англия, често разпусках с кратки пътешествия с приятели до различни забележителности и нови места.

Bulmint Recruitment - IT Recruiter

7. Как започна пътят ти в Bulmint Recruitment и помниш ли първия си работен ден?

С усмивка! След проведеното интервю нямах очаквания, че ще последва обаждане, оферта и началото на едно ново предизвикателство.

Обикновено първите дни на ново работно място са леко стресиращи, но при мен не беше така. Помня самата атмосфера в офиса и колегите, които ме накараха да се почувствам, ако мога да го нарека - доста уютно на работното си място. 

8. Кои са предизвикателствата, пред които се изправяш в ежедневието си?

Предизвикателство е да си свързващото звено между партньорите и кандидатите и да успееш да предложиш най-доброто на двете страни. Не само да изпратиш кандидатура, но и да знаеш, че работодателят е открил най-подходящото попълнение за екипа си, а кандидатът е започнал на ново, по-добро работно място. Предизвикателство е и да си информиран в една доста динамична среда и да поддържаш работното темпо на ниво.

9. Как оставаш винаги информирана за новите тенденции в сферата на човешките ресурси?

Ежедневната комуникация с не малко хора от тази област носи доста информация. Също така различните платформи, форуми, онлайн издания в тази сфера и разбира се социалните мрежи.

Bulmint Recruitment - IT Recruiter

10. Какво си пожелаваш да ти се случи в близко бъдеще?

Пожелавам си да ми се случи нещо неочаквано, изненадващо, но от този тип изненади, които ще ми донесат положителни емоции. Също така сe надявам на успешното развитие на Bulmint Recruitment и още професионални предизвикателства.

Абонирай се за нашия бюлетин

Абонирай се още днес и получавай информация за най-новите ни статии за развитие на кариерата.

Няма да използваме имейл адреса ти с цел спам

newsletter.picture.alt