Свържи се с нас

Имаш интерес към дейността ни, пиши ни да се запознаем

Централен офис

Телефон 031139047
Телефон 0888 017 780
Имейл адрес recruitment@bulmint.com
Работно време Понеделник - Петък: 08:30 - 17:30 ч.
Събота - Неделя: Неработен ден

Форма за контакт

Запознай се с екипа ни

Десислава Тумбалева Десислава Тумбалева Изпълнителен директор

Десислава има завършена магистърска степен по психология в Софийски университет. Започва да се занимава с човешки ресурси през 2016 г. Участва и ръководи едни от големите проекти, свързани с подбор на персонал за различни компании. Приема професията си като нейно призвание и нещото, с което иска да се занимава винаги. Bulmint Recruitment е нейна цел и сбъдната мечта.

Мариета Рускова Мариета Рускова Специалист, подбор на персонал

Мариета е млад и амбициозен човек, който обича да развива своята личност и професионални умения. Завършила е Магистърска степен по Клинична психология в Софийски университет „Св. Климент Охридски“. Участва и в различни обучения, семинари и тренинги за личностно и професионално развитие. Това, което осмисля нейната работа, е да предизвиква усмивки по лицата на хората и да допринася животът им да стане по-добър.

Надежда Неделева Надежда Неделева Специалист, подбор на персонал

Надежда завършва Икономика, но интересът ѝ към човешките ресурси, определя нейното развитие като специалист в тази област. Навлиза в сферата през 2008 г., като участва в подбора на IT специалисти за едни от най-големите компании в тази област. Активно работи и за позиции насочени в други сфери – администрация, маркетинг, производство, BPO и др. Смята, че човек трябва да се чувства удовлетворен от работата си и не трябва да изпуска възможностите, които му се предлагат.

„С екипа ни влагаме цялото си сърце и потенциал, за да развиваме Bulmint Recruitment като една модерна и гъвкава компания. Хората са нашата мотивация и предпоставка да успяваме, в това, което правим и бъдем още по-добри професионалисти всеки ден.“