За нас

Инвестираме времето, знанията и опита си в създаването на възможности за всеки кандидат да намери мечтаната работа и на всеки бизнес да избере правилния екип от хора, с които да расте заедно.

Bulmint Recruitment е компания, специализирана в подбора и администрирането на персонал. Стартирахме дейността си като агенция за подбор на кадри през 2019 година. От тогава навлязохме бързо на пазара на труда и успяхме да се наложим като сигурен партньор в процесите по набиране и управление на човешките ресурси, благодарение на огромния опит на екипа и лидерите на компанията. За кратко време създадохме устойчиви контакти, както с организации, на които съдействаме в подбора на подходящите служители, така и с хора, търсещи работа, на които помогнахме да дадат успешен старт на ново работно място.

Партньор сме на много работодатели в различни сфери като производство, търговия, финанси, IT, маркетинг и човешки ресурси, БПО и аутсорсинг, хотелиерство и ресторантьорство, които, също като нас, вярват, че човешкият ресурс e една от основните ценности в организацията и фактор за устойчивото развитие и растеж на бизнеса.

Инвестираме времето, знанията и опита си в създаването на възможности за всеки кандидат да намери мечтаната работа и на всеки бизнес да избере правилния екип от хора, с които да расте заедно.

Мисия

Нашата мисия е посредством инструментите и обхвата на човешките ресурси да помагаме на хората да постигат целите си на всеки етап от професионалното развитие и на организациите да растат и да се развиват – като създаваме възможности и преобразяваме животи.

slide2.image.alt

Защо да изберете Bulmint Recruitment?

  • Консултираме всичките си клиенти относно пазара на труда, както и времето и ресурса, които ще трябва да отдели организацията, за да задържи служителите си.
  • Помагаме на организациите да идентифицират точно необходимия кадър, благодарение на специфичните познания на пазара и бизнес процесите.
  • Успяваме да превърнем индивидуалните нужди и изисквания на клиентите в конкурентно предимство при подбора на кадри.
  • Установяваме дълготрайни взаимоотношения с кандидатите и съдействаме в намирането на работа на всеки етап от кариерното им развитие.
  • Стремим се да направим търсенето на работа и кадри лесно и да останем доверен партньор за години напред.

Ние сме близо до теб, в над 10 града

Искаш да намериш най-подходящото работно място? Ние може да те свържем с фирми, близо до теб, или такива, които предлагат дистанционна работа.

Научи повече