За рaботодатели

Имаш интерес към дейността ни, пиши ни да се запознаем

Независимо дали имате нужда от един човек, или цял екип, за постоянна или временна заетост, ние разполагаме с опит и голяма база данни и можем да ви предложим специалисти в сферите на финанси и счетоводство, администрация, технологии, маркетинг и реклама, производство и др. Консултантите ни по подбор са доказани професионалисти, които бързо ще намерят правилният служител за вашия бизнес. Ценим времето на клиентите си и ще помогнем да изградите стабилен екип в кратък срок. Знаем, че да намериш правилните кадри е едно от големите предизвикателства за бизнеса и сме насреща, за да бъдем ваши партньори в цялостния процес.

Бизнес диверсификация – сегментирането на клиентите по индустрии ни помага да разберем по-добре конкретните изисквания на бизнеса и спецификите на работата. От там прилагаме и различен подход при подбора на кадри за всеки отделен сегмент, който гарантира бърз и успешен резултат.

Обективна гледна точка – изключително доброто познаване на пазара на труда ни позволява да консултираме клиентите си през целия процес по набиране на персонал. От определянето на необходимите кадри и изисквания за заеманата длъжност, през подбора, до момента на назначаване на служител и мониторинга на адаптацията на новото работно място, може да разчитате на дългогодишния ни опит и професионална гледна точка.

Динамична база данни - ежедневно сме в контакт с база данни от потенциални кандидати, благодарение на което добре познаваме техните изисквания, очаквания и цели за развитие. Разбирайки еднакво добре и бизнесите от една страна, и хората от друга, можем успешно да срещнем техните интереси и перспективи.

Форма за запитване